sexualupplysare och bokälskare

COL på valborg,

Publicerad 2012-04-10 11:32:59 i Sex osv.,

Colour of Love på Valborg? Under Valborg? Med Valborg?

Hur som helst, planeringen är i full gång och jag är så pepp. Kan inte komma på en bättre kombination - jag får njuta av vackra Uppsala, jag får hänga med fina människor, jag slipper tokfyllan, jag får fira Valborg och jag får jobba med världens bästa säkrare sex-projekt Colour of Love. Perfektion.

Och arenan - skolungdomar. Jag får rysningar av lycka! Perfekt möjlighet att snacka säkrare sex, dela ut kondomer, lära ut ny information, diskutera, och proppa människor fulla med ny information. Blir tårögd av tanken.


- min första festival och första tillfälle med COL: Arvikafestivalen 2010

och jag hängde mycket med Danne, som jag saknar sjukt mycket när jag går igenom gamla bilder,

- jag och och min andra halva på Piteå dansar och Ler. Tror jag har Dead by Aprils autografer på insidan av armen?! Den platsen är så att säga paxad för resten av mitt liv nu :)


- en kan bland annat få lära sig att sätta på en kondom med munnen, ett väldigt uppskattat moment!

ps. detta blir min sjunde omgång? Har hitills hunnit med Arvikafestivalen, Piteå dansar och ler, Uppsala Reggae, Ung 08, Peace and Love, Siestafestivalen och nu Uppsala under Valborg.

Kommentarer

Postat av: Janne

Publicerad 2012-04-11 14:08:38

Aaah jag kommer ihåg att jag träffade Colour of Love på Pride för ca. 10 år sedan. Gör ett mycket bra jobb med utdelandet av kondomer osv!

Postat av: Caro

Publicerad 2012-04-11 15:06:34

Hej Janne!Wow, vad häftigt! Det måste ha varit precis i början när projektet skapades! Åh, jag var inte ens med då men jag tar åt mig av berömet, tack så jättemycket!! :))ps. går det att flörta till sig kondomer som jag kan lotta ut här på bloggen? :)

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Caro Wikbro Carlén

jag arbetar som sexualupplysare och har huvudfokus hivprevention och säkrare sex. förutom det gillar jag att läsa, feminism, hångla med min donna, mina queens, New York, att äta, vettiga serier, genus, att resa och att diskutera. och det är ungefär det jag bloggar om.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela