sexualupplysare och bokälskare

fräck fetisch!

Publicerad 2012-04-24 13:24:16 i Sex osv.,

"Jag tycker om plast!" säger hen, kramar de lila påsarna jag precis gett henom och ögonen tindrar likt ett barn som precis fått godis på en vanlig tisdag istället för lördag. Ler en extra gång och går sen lyckligt iväg, fortfarande med påsarna i famnen.Det fick mig som så många gånger förr att fundera på det där med fetischer - hur uppkommer dom? Hur kommer en på vad en vill ha och inte vill ha? Hur utvecklas en fetisch? Och hur känns det i kroppen när en hittat det en verkligen går igång på? Hittar det där lilla extra som kan utvecklas till en hobby, eller något som enbart görs vid speciella tillfällen?
mitt tips: undersök, ha alla dörrar öppna, lyssna på dig själv och fortsätt alltid att utveckla dig själv! Lyssna på din kropp, reaktionerna, upplev, smaka på hela buffébordet och våga.ps. om denna person hade en fetisch eller inte, låter jag vara osagt.

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Caro Wikbro Carlén

jag arbetar som sexualupplysare och har huvudfokus hivprevention och säkrare sex. förutom det gillar jag att läsa, feminism, hångla med min donna, mina queens, New York, att äta, vettiga serier, genus, att resa och att diskutera. och det är ungefär det jag bloggar om.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela