sexualupplysare och bokälskare

Kan jag få träna ifred?

Publicerad 2012-04-04 15:27:15 i åsikter,

Jag blev igår upprörd över att folk kom sminkade till en timmes spinning, för jag förstår inte meningen med det?! Idag var jag och tränade igen, och jag fattar inte varför folk spanar in mig? Jag är där för att svettas, för att det är dyrt och för att jag är snål, och jag är där för mitt hjärtas och hälsas skull.
Så snälla, ni svettiga karlar - sluta ragga! Kan jag få vara utan den manliga blicken (bokstavligen talat) i alla fall en timme om dagen? Kan jag få vara ifred, bara dränera mig själv på energi, byta ut rastlösheten mot endorfiner och bara få vara?! Jag vill inte prata. Jag vill inte att ni tittar. Jag vill inte att ni stönar menande och glor på ett sätt ni tror är erotiskt medan ni söker min blick. Jag vill bara träna ifred.
Tack på förhand.

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Caro Wikbro Carlén

jag arbetar som sexualupplysare och har huvudfokus hivprevention och säkrare sex. förutom det gillar jag att läsa, feminism, hångla med min donna, mina queens, New York, att äta, vettiga serier, genus, att resa och att diskutera. och det är ungefär det jag bloggar om.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela