kärleksvecka,

Äntligen är påsken över och kampen för våren kan fortsätta! Och vi börjar med en riktig jävla kärleksvecka, hade ni förresten också det i åttan/nian? Vi fick lära oss könsord på våra extraspråk, skriva snuskiga dikter på svenskan, lära oss sätta på en kondom, snacka kärlek och relationer - och kanske bäst av allt, prata fritt om sex och kärlek (könen var för sig såklart!!) och det var då jag faktiskt insåg att det var fler än jag i hela världen (dvs tjejerna i klassen!) som faktiskt onanerade.
- minns att det var en stor sten som föll från bröstet då, att jag inte var ensam om att gilla att pilla på mig själv. Magiskt ögonblick i min ungdom.



Vet inte om vi kommer snacka så mycket om onani denna vecka? Men flera finingar är på besök i storstan och jag har en guldvecka på jobbet, så det kommer bli mycket häng, kärlek, uppdateringar, kaffe, öl, skratt och planering. Så jäkla fin vecka detta kommer bli!

Går igenom miljarder bilder i jakt på min guldbild på Håkan, och hittade denna på mig och Ernst <3

och denna, detta kan vara en av mina bästa bilder på mig själv. Jag var så jävla jävla förälskad och kunde inte koncentrera mig på något annat än att tänka på henom och skrikskratta med Ernst som kände samma sak! Världens bästa känsla.

0 kommentarer