skriver för blinda ögon.

Jag har den senaste tiden känt mig stressad, som att det alltid varit något som flåsat mig i nacken. Som att jag aldrig vaknar pigg och hela tiden överdoserar kaffe för att fungera. Som att det alltid är något som måste bli klart, skrivas färdigt eller göras. Som att lugnet helt försvunnit.

Sammankopplat med att alltid ha svinmycket att göra, till att försöka hålla sorgen under kontroll, leva livet, ha ett socialt liv och till att kunna fungera.

Igår natt kom jag på mig själv med att hitta en lucka till att gråta. Så på vägen hem från tuben lät jag all ångest, sorg och smärta bara spruta ur tårkanalerna. All veckans stress, alla uppdrag, all planering och alla tentor - jag kaskadkräktes tårar. Och med ett marginalt lättare hjärta låser jag upp dörren och finner ett brev till honom.

Ett brev med min döda pappas namn.Om ni någonsin känt hur hjärtat bokstavligen går sönder i bröstkorgen, exakt så kände jag igår.


Och jag insåg igår att det spelar ingen roll hur många ljus jag tänder, hur mycket jag pratar om honom, hur många tatueringar jag gör i hans ära - han är hela tiden så jävla saknad. Smärtan går inte över.och denna blogg ger mig inte något längre. Jag skriver för blinda ögon. Jag vet inte ens om jag gör någon skillnad? Om mina texter når ut? Om min kunskap överförs till er läsare?


Jag tar en paus tills jag hittar lusten och inspirationen igen. Kunskapen har jag, men mitt engagemang är på stand by.

- fantastiska läsare, ni når mig som vanligt på sex@veckorevyn.com - släng iväg ett mail så snackar vi där!
- sponsorer, samarbetsförslag, kärleksbrev och dylikt - fragacar0@hotmail.com , för den kommer vara igång.


Får se när jag kommer tillbaka. Kanske återkommer känslan om några dagar? Kanske slutar hjärtat pumpa på i övertakt redan ikväll? Ingen aning. Just nu vill jag mest ha augusti, för då har jag inte längre något schema och kan bokstavligen sätta mig i en bil och åka åt vilket håll jag vill.

Och fråga inte hur jag mår, för jag vet inte. Jag mår som inget. Jag är i en gråzon just nu.
#1 - Linda

<3

#2 - Ellen

Har du inte lite för höga krav på dig själv? Jag är helt övertygad om att du kan förändra världen till det bättre och du jobbar varje vaken timme med att nå det målet men är inte din blogg främst till för dig själv? Att skriva av dig, avreagera dug och uppdatera ditt sociala nätverk vad du gör om dagarna. Skriv för att det är kul och för att du älskar det! <3

#3 - Emly

Fortsätter att klicka in här flera gånger per dag ska du veta:-) puss baby

#4 - Jenny

<3

#5 - Sanna

<3