sexualupplysare och bokälskare

var rädda om er!

Publicerad 2012-04-29 20:20:50 i åsikter,

Åh, jag hoppas det är mycket poliser och snälla nattvandrare ute både ikväll och imorrn kväll.

Och jag hoppas päron i uppsalaområdet har vett nog att snacka med sina ungar, om alkohol, om att våga stå emot grupptryck, om att hålla koll på sina vänner, och om att våga lyssna på sig själv och vad en själv vill göra. Och att föräldrar runt om i landet har intelligens nog att inte langa till sina egna ungar.

Valborg är en rolig och ganska trevlig högtid, men så jävla mycket onödig fylla. Inte för att det finns någon nödvändig fylla, men detta är väl en av de högtider då det sups som mest?!


Föräldrar - var rädda om era barn. Lyssna, ta plats, våga vara jobbiga och ställ frågor! Var nyktra, ni ska finnas där om något händer era barn.

Ni som ska ut och fira - var rädda om er, ta hand om varandra, håll koll på dig själv och dina vänner. Våga ringa någon vuxen om allt går åt helvete. Ha kul men ta det lugnt med drickan.


Och ni som inte dricker alls, visst är den här alkoholnormen förjävlig? Om den är! Helt jävla överdrivet jobbig. Men heja er som väljer själva och vågar gå mot normen!

Ta hand om er 💜

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Caro Wikbro Carlén

jag arbetar som sexualupplysare och har huvudfokus hivprevention och säkrare sex. förutom det gillar jag att läsa, feminism, hångla med min donna, mina queens, New York, att äta, vettiga serier, genus, att resa och att diskutera. och det är ungefär det jag bloggar om.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela