sexualupplysare och bokälskare

ett par och jag

Publicerad 2012-08-06 12:07:50 i Sex osv.,

 
är det en egenskap jag uppskattar hos människor så är det konsten att kunna umgås med sina vänner fastän en är upptagen. Och snäppet bättre är när jag kan umgås själv med ett par utan att det blir obekvämt. Att jag är med fastän jag inte är en del av deras förhållande på det intima planet. Vissa människor har den egenskapen och jag uppskattar det väldigt mycket. Det handlar inte om att paret inte ska vara ett par, utan mer att de ska kunna vara ett par som inkluderar en yttre person och inte försvinner in helt i sig själv och sitt partnerskap. Det blir nog allra enklast om alla tre är vänner. Eller när paret klarar av att vara vänner bland andra människor. 
- nästa gång jag överväger att ha ett förhållande ska jag vara en sådan som kan umgås med andra fastän min partner är med. Allt annat beteende är uteslutet.

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Caro Wikbro Carlén

jag arbetar som sexualupplysare och har huvudfokus hivprevention och säkrare sex. förutom det gillar jag att läsa, feminism, hångla med min donna, mina queens, New York, att äta, vettiga serier, genus, att resa och att diskutera. och det är ungefär det jag bloggar om.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela