sexualupplysare och bokälskare

semesterhjärna,

Publicerad 2012-08-13 09:46:28 i min vardag,

Har varit hemma i snart en vecka, men går fortfarande på semesterhjärnan. Det är en bit kvar av sommaren, solen skiner och höstens gråa färger känns långt borta. Det är den tiden på året då dagarna bara flyter samman och det är svårt att urskilja vad som hänt på vilken dag.
 
Hemgång, landet med syskonen, kortspel, jobb, öl, dans, shots, maskeringstejp som brösttejp, hångel, anatomilektion gällande analen, ännu mer dans, hångel, hemfärd till okänd ort, kall öl, släktfest, frukost en kvart innan lunchen, kusinbarn, körkortsplaner, grillfest, crazy bål, söders sköte, jordgubbspaj, jobb, bebishäng, boka resa, skratt, kärleksfniss, festplaner. 
 
 
Denna vecka: skolfix, kramas med Ellen som kommer till sthlm, vinka hej då till Ernst och Peter som drar till Irland, skriva ut biljetter till nästa resa. 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Caro Wikbro Carlén

jag arbetar som sexualupplysare och har huvudfokus hivprevention och säkrare sex. förutom det gillar jag att läsa, feminism, hångla med min donna, mina queens, New York, att äta, vettiga serier, genus, att resa och att diskutera. och det är ungefär det jag bloggar om.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela