en helt ny värld

Hela vårt hem doftar småkakor och kombon vinkade jag av vid sjusnåret imorrse, så är gräsänkling i ett kakdoftande hem i fem dagar. Skulle jag inte följa julkalendern skulle jag aldrig hängt med i att det är julafoton om två dagar. Jag längtar mest till när allt är över. Inte livet, men julen och detta år. 
 
Jag är så förbannat trött på tvåtusentolv, ska fylla i några sammanfattningar med en stadig whiskey vid min sida vid ett senare tillfälle. Detta år har varit som en jävla bergochdalbana. Nästa år får gärna puttra på som en liten ångbåt i sakta mak uppåt.
 
- en bra sak: hann träffa Fridah igår! Och hon sa en så himla träffande sak: "alltså, det är helt sjukt att vi kunde boka in en fika dagen innan, för du har alltid en miljard saker för dig!!" och visst har det varit så. 
 
Och apropå Fridah, så måste jag bara skryta: hon har fått jobb på FRIDA (så jävla passande!) och ska vara deras fasta krönikör för att guida unga tjejer. Så jävla peppigt och fint! Det är så passande och hon kommer dyrkas av småkidsen. Så jävla fint. 
 
Avslutningsvis: dagens citat. 
 
0 kommentarer