denna onsdag,

Överlevt andra spiningpasset för veckan, lagat ekologiska hamburgare (mitt nya köttlöfte - ekologiskt!) och nu sitter jag och storbölar framför L Word. Det finns ingen bättre serie än denna, den har allt. Så jävla mycket känslor i vartenda program. Dessutom de bästa sexscenerna som någonsin producerats...


Detta avsnitt handlar om en cykeltur för kampen mot bröstcancer. Det finns inget som berör mig mer just nu än människor som tillsammans kämpar mot denna överjävliga sjukdom. Jag vill också kämpa, jag vill också vara med i kampen och samla in kapital för att kunna hitta bättre mediciner och botemedel. Jag vill vara en del av den kampen. Men jag vill inte enbart kämpa för just den cancern som dödade min pappa, utan för alla sorters cancer. Men, jag skulle självklart göra det i hans ära.



Pappa, ett marathonlopp är tyvärr uteslutet för mina benhinnor går sönder. Så tyvärr, det kan det inte bli även om jag vet att du älskade att springa och jag ska ta med Sophia till Brooklyn där inte fick stanna och vila 1984 för att du var svensk. Men kanske ett cykellopp?
- och jag vill göra en antololgi med texter där människor skriver om cancer, om kärleken till nära människor som dött på grund av det. Kända som okända människor. Det kommer bli en bra bok.

3 kommentarer
Sophia

Bra bokidé! Jag är med, vi kan med all säkerhet få ihop det. Jag fick massa bra ideér.. Oj då, nu inkluderade jag visst mig i din idé? =) Äsch det löser vi, lugnt! Du kan få 70 %, och jag 30 %, bara jag får vara med och mingla, du kan prata med Malou på TV4, sånt vågar inte jag.. ;)

caro

Tack, jag är jävligt nöjd med den trots att mitt huvud känns som bomull! Klart du ska vara med! :) vi kan nog båda stå som redaktörer för boken! Nu måste vi bara bestämma vilket bokförlag vi vill ge ut boken på? Jag har ju en stark förkärlek för Pirat... Den dagen jag är med hos Malou får du vara med i studion iaf, har fått för mig att deras frukost kan vara fantastisk!

Sophia

Ja, vi kan stå som redaktörer, eftersom att andra ska delta med sina berättelser. Och så har vi ju en hel del bokförlag och kontakter att dra i, men ja Pirat blir bra! :)

När startar vi? :) Vilka ska bjudas ni?