det nya tricket,

På den gamla goda tiden när jag började sova över hos partners och diverse ligg så kom vi fram till det där fenomenet att "råka glömma kvar något för att få ses igen"... Eller det uppdagades efter att en brud lämnat sitt örhänge med flit hos min dåvarande pojkvän för att få kunna köra en repris.

Det var både skrattretande och skandal! Jag som flickvän var ju såklart förkrossad, men det var ju ändå ett system, visserligen fult och lite ni vet, men ändå - ett system. Som kan funka.


Så jag tänkte tipsa om en version 2.0 på denna, kallar det för iphoneladdartricket! Alla med iphone går ju i princip runt med alla tillbehör på sig och laddar vid första bästa uttag. Så varför inte låtsas "glömma kvar" den på nästa bortamatch?!
(vi vet iofs inte resultat ännu på när vi testade detta i helgen. Men vi väntar ihärdigt, haha.) Det kan liksom antingen göra succé eller bli en väldigt kostsam historia om en ska upprepa detta var och varannan helg.



ps. om någon glömmer kvar något här med flit eller inte så behåller jag det. Hitills är mina bästa fynd en krispig vit skjorta och en bränd skiva med The Tough Alliance. Om du ägare till någon av dessa saker skulle råka läsa detta så kan du glömma att få tillbaka sakerna. Den som fann hen vann som det heter.

0 kommentarer