sexualupplysare och bokälskare

fem sätt att träffa den rätte,

Publicerad 2012-02-25 10:16:14 i Sex osv.,

Inte för att jag är helt köpt på det där med att det finns en rätta för oss alla någonstans därute, då det är själva ryggmärgen i heteronormen... Men i denna bok ska hon prova på femtio olika sätt att träffa män som hon sen skriver om på bloggen. Hitills har fem sätt presenterats:

1) Speeddejting
2) Kontaktannons i tidning
3) Ragga på nätet
4) Gå till sportbar vid viktig match
5) Träffa någon på jobbet


Någon mer än jag som är sugen på att testa dessa? Jag behöver ju en partner in crime! Tanken är även att lägga upp de resterande 45 sätten och kanske prova på dom med?! Och då vill jag säga redan nu, målet är inte att träffa den rätta, eller någon alls. Utan mer för att ha kul i väntan på våren!ps. jag har ju nästan gjort det där med kontaktannons i tidningen, eller jag föreslog att brorsan skulle ta med senaste numret av Veckorevyn till jobbet och skriva dit mitt nummer. Jag har nog aldrig hört honom skratta så högt när jag sa det live...

Kommentarer

Postat av: Sophia

Publicerad 2012-02-25 15:52:32

Jag tycker det var en toppenidee!!!!!!!!

Postat av: sex-caro

Publicerad 2012-02-25 21:48:04

Hahah bra att du är pepp! men det är ingen "blivande måg" som ska vaskas fram!! hahahha :D

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Caro Wikbro Carlén

jag arbetar som sexualupplysare och har huvudfokus hivprevention och säkrare sex. förutom det gillar jag att läsa, feminism, hångla med min donna, mina queens, New York, att äta, vettiga serier, genus, att resa och att diskutera. och det är ungefär det jag bloggar om.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela