Jag har sagt det förr och jag säger det ig...

foto0091 (MMS)

Jag har sagt det förr och jag säger det igen - Maria, jag älskar dig!

2 kommentarer
Emma Estevez

Det feministiska etablissamanget, eller ska man helt enkelt säga 'etblissamanget' eftersom det är närmast synonymt, har äntligen börjat förstå att deras världsbild ifrågasätts. Jag har nog aldrig läst så många lösa trådar i ett resonemang eller så många guilt by association och brott mot Goodwins lag i en och samma text. Det är rent ut sagt patetiskt att försöka jämställa kritik av feminismen med judehat. Den institutionaliserande lättkränktheten verkar ha satt djupa spår i det svenska samhällsklimatet.

Jag skulle kunna sitta och peka ut varenda felaktighet i hennes s.k. "analys", men jag tror jag håller mig till godbitarna. För det första verkar hon helt ha "glömt bort" att Brevik förklarades gravt psykiskt sjuk (no shit). Han var alltså inte, tvärt emot vad vänstern desperat försökte göra sken av, en produkt av högerpolitik. Vidare ger hon sig på SVT som nämner nationaliteten på den största invandrargruppen i Borlänge och förfasas över det faktum att man belyser de problem som det fört med sig. Skulle gärna vilja se henne förtydliga vad hon menar, vill hon att statstelevisionen ska börja självcensurera? För det är just då som jag tror att rasisterna får vatten på sin kvarn. Det är också något som har prövats ganska länge. Det är närmast kutym att vitpixla, försvenska namn och utelämna signalement i polisrapporter i svenska medier. Och ja, se vad det har tagit oss. Det blir en perfekt grogrund rasism.

Hon fortsätter på samma spår senare "det fanns en tid när de flesta var överens om att det inte var okej att använda ordet "neger" eftersom det är ett ord som både har en rutten historisk kontext och är ett ord som många känner sig kränkta av". Jag skulle vilja säga att det är tack vare offerkoftor som Maria som det fortfarande är ett fult ord. Jag tycker Alexander Bard gör en alldeles utmärkt jämförelse med ordet "bög" som tidigare var väldigt laddat, men som nu är neutralt tack vare att man tog över ordet från hatarna. Länk: http://www.youtube.com/watch?v=rL_s3XKIu5s

Sophia

Vad du behöver högst upp på bloggen är olika kolumner, eller flikar. Som "Kontakta mig", "Om bloggen" "Frågor" "Utbildning".

=)