sexualupplysare och bokälskare

och njutningen,

Publicerad 2012-02-21 14:12:52 i njuta,

Oasis är på i bakgrunden och njutningen sprider sig i kroppen över att ha skickat iväg denna månads omgång av frågor och svar. Kan ni fatta att det var deadline nummer fyra? Tjugofyra frågor och svar som skickats iväg och kommer hamna i en av Sveriges största tidningar. Svindlande.
- njutningen över att få göra det jag drömt om så jävla många år, att få ha som riktigt jobb att skriva om sex och relationer. Magiskt.


Dessutom skiner solen och jag hinner promenera in till jobbet!ps. försökte fotografera njutningen, men jag såg mest galen ut. Men, jag fick en fantastisk idé till en tävling under tiden. Ska kolla med lite företag om spons och sen kan jag kicka igång den. Det kommer bli så jävla bra! Ledtråd: det handlar om att fota...

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Caro Wikbro Carlén

jag arbetar som sexualupplysare och har huvudfokus hivprevention och säkrare sex. förutom det gillar jag att läsa, feminism, hångla med min donna, mina queens, New York, att äta, vettiga serier, genus, att resa och att diskutera. och det är ungefär det jag bloggar om.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela