penetrerats i alla tider,

Har burit runt på denna klump hela dagen. Den är lika tung som den är bra. Så pass bra att jag fortfarande enbart kommit till antikens grekland, och har seminarium på hela världshistorien i morgon... Den gayiga versionen av världshistorien. Är det inte lustigt, jag har pluggat historia under hela min skolgång, och inte en enda gång nämndes det som jag läser i denna. Ganska obehagligt hur läroplanen liksom negligerar bort delar ur historien för att det ska matcha den heternorma värld vi tyvärr lever i.


Och jag skrattade högt när en äldre bestämde sig för att tjuvläsa precis när jag hade detta uppslag uppe. Det kanske inte syns så tydligt, men det är en antik vas som föreställer olika personer som penetrerar och penetreras i alla möjliga ställningar och positioner. Riktigt inspirerande.  


- och är det inte läskigt det som nu sker i Ryssland? Jag är ännu inte påläst inom hela situationen då jag inte har tid att bli upprörd denna vecka. För att sammanfatta i tre meningar - vad fan är folks problem? Så länge det har funnits människor på denna jord har det penetrerats i alla möjliga ställningar, positioner och hål - oavsett könstillhörighet, sexuell läggning och religion. Det har knullats i alla tider på alla vis.
0 kommentarer