sexualupplysare och bokälskare

så queer!

Publicerad 2012-02-26 11:47:40 i Sex osv.,

"Vi ber Dig skriva om kärlek mellan två människor. Vi skriver inte mellan man och kvinna eller man och man eller mellan kvinna och kvinna. Vi skriver mellan två människor. Ja också mellan tre eller fyra människor. Längre vågar vi inte gå."


Hur jävla fantastisk är inte den inledningen? Det var en del av brevet som redaktörerna för boken "Kärlekshistorier" skickade ut till ett gäng författare för att ragga noveller till boken. Jag vill också! Ska bara formulera ett snitsigt brev, prata med lite bokförlag och sen maila ut förfrågningar. Jag vet redan en handfull människor jag drömmer om att få ha med, kända som okända.

Deras hopp om samlingen var att ha hälften män och hälften kvinnor, jag vill även baka in debutanter tillsammans med gamla skrivrävar. Kan bara bli succé.

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Caro Wikbro Carlén

jag arbetar som sexualupplysare och har huvudfokus hivprevention och säkrare sex. förutom det gillar jag att läsa, feminism, hångla med min donna, mina queens, New York, att äta, vettiga serier, genus, att resa och att diskutera. och det är ungefär det jag bloggar om.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela