sexualupplysare och bokälskare

de tre urtyperna,

Publicerad 2012-02-19 15:23:23 i Sex osv.,

Om jag hade mer fritid skulle min nya hobby bli att sitta stilla och iakta människor. Hann med att göra det igår kväll och låt oss titta närmare på de tre typiska singlarna:

Singel nummer ett: Nyss blivit dumpad från ett längre förhållande, är ute för att bli uppiggad av sina vänner som vill väl men som gör det på fel sätt. Lite för sminkad, lite för mycket klackar, lite för ledsen för att kunna fejka ett leende. Försöker smälta in i bakgrunden, gömma sig i dimman från rökmaskinen och försöker mest försvinna från klubben. Dansar lite lamt, tittar lite för osäkert så att ingen kollar snett på henom och vill verka peppad men vill helst lägga sig i en hög och gråta. Sipper osäkert på den färgglada drinken men längtar mest hem.


Singel nummer två: Motsatsen till nummer ett, detta är personen som låter mest, dansar mest, dricker mest och röjer mest. Medan kompisarna är på öl nummer ett sväljer denna person öl nummer två och är redo för båda öl nummer tre och shotar. Dansar konstant med vida rörelser - på golvet, på stolen, i toakön, i baren - överallt. Dansar, vill synas och vill bli dyrkad. Skrattar lite högre än alla andra och försöker få det att inte låta ihåligt, utan vill besvisa vill max att allt är OK. Denna person är på väg att gå vidare och det ska alla i lokalen se. Drar ofta hem med någon runt 02.47. Gärna en kopia av exet...


Singel nummer tre: Har varit singel ett tag och defineras som "Juckarn", och känns igen lättast genom de ständigt juckande rörelserna på främst det motsatta könet. Kommunicerar knappt, följer inte musiken, dricker inte överdrivet mycket - utan vill bara ligga och tror att det går hem hos människor att efterlikna hundar genom att torrjucka sig genom flera lager tyg. Men, lägg märke till personens vilja och oförmåga att kunna läsa signaler - det går även hand i hand med personens kämparglöd och det är inte sällan som personen går från person till person tills alla i ett gäng är avverkade. Denna person drar sig inte heller för att gå på de som tagit ett och annat glas för mycket.

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Caro Wikbro Carlén

jag arbetar som sexualupplysare och har huvudfokus hivprevention och säkrare sex. förutom det gillar jag att läsa, feminism, hångla med min donna, mina queens, New York, att äta, vettiga serier, genus, att resa och att diskutera. och det är ungefär det jag bloggar om.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela