sexualupplysare och bokälskare

dagen efter,

Publicerad 2012-01-29 11:52:33 i min vardag,

Frasen "det är lite stökigt, bara så du vet!" fick en helt annan innebörd efter detta dygn. När jag säger det så innebär det att en odiskad kaffekopp står framme, en skjorta som använts någon gång hänger över en stol och det ligger lite bokhögar överallt.
 - i denna lägenhet hade en kunnat släppa lös en liten guldhamster och den hade försvunnit. Eller guldhamster, det hade gått med en minigris! Huvva.


Och det där med att vandra hem dagen efter... Klänningen går ju att skylla på sista plagget innan tvätt. Skorna, nja - ingen med vett bär väl klackar en söndag morgon? Men kungsholmen är trots allt riktigt vackert när solen är framme. 


Nu måste jag bara överleva 9h jobb, sen ska jag hem och skeda grodan.

Kommentarer

Postat av: Jenny

Publicerad 2012-01-29 21:06:32

Hahaha underbart. Tänk att det som kändes så rätt kvällen innan kan kännas så fel morgonen efter ;-)

Har promenerat från Norrbackagatan till Valhallavägen en söndagmorgon, kunde lika gärna haft en skylt med bortamatch på ;-)

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Caro Wikbro Carlén

jag arbetar som sexualupplysare och har huvudfokus hivprevention och säkrare sex. förutom det gillar jag att läsa, feminism, hångla med min donna, mina queens, New York, att äta, vettiga serier, genus, att resa och att diskutera. och det är ungefär det jag bloggar om.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela