sexualupplysare och bokälskare

denna dagen, ett liv.

Publicerad 2012-01-16 04:58:19 i min vardag,

Har honung på gröten och känner mig lite som tomten. Visst gjorde folk så förr i tiden? På den tiden tomten var liten, arg och hade ett öga i pannan. Inte nu när han är tjock, röd och cocacolafigur.

Jag hade söndagsdejt med Emily igår, indiskt + feelgoodkomedi på bio - kan knappast bli bättre! Förutom den lilla faktorn att en av rollfigurerna dör i cancer, och i sista sekund kommer hans dotter och är med. Hur jävla ont gjorde inte den scenen? Förutom det slutade filmen lyckligt och alla hånglade med den de ville och allt var bra. Ibland är den typen av filmer bäst, när en vet att allt slutar lyckligt.


Senare i kväll ska jag och syrran på mingel - iförd träningskläder! Några från Bounce har startat en träningslokal som vi ska få vara med och dansa in... Kan inte bli annat än spännande. 

 

ps. testade även att hälla honung i kaffet, och det är inte något jag rekommenderar till någon faktiskt.

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Caro Wikbro Carlén

jag arbetar som sexualupplysare och har huvudfokus hivprevention och säkrare sex. förutom det gillar jag att läsa, feminism, hångla med min donna, mina queens, New York, att äta, vettiga serier, genus, att resa och att diskutera. och det är ungefär det jag bloggar om.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela