sexualupplysare och bokälskare

jag och catwoman,

Publicerad 2012-01-28 11:02:19 i min vardag,

Progg Hits skiva 1 är på i bakgrunden, jag har en lång checklista för dagen som inleds med att hämta min rosa klänning till kvällens äventyr! Ska hinna lämna kläder på ett härbärge, städa hela lägenheten, baka miljoner rosa cupcakes och läsa ut en halvt sexig/halvt vidrig bok - och iträda min rosa bakelse till klänning. Sen kan gästerna komma!

Temat är rosa cupcakes och bubbel för att fira att första numret är ute. Sen blir det dans och öl någonstans i denna stad?ps. och idag är en såndär dag då jag är så arg för att han är borta. För jag vet att han hade velat veta vilka som ska komma i kväll. Han hade frågat om Ernst skulle komma, och uttalat det "Ärschnt!!", då han tyckte att det var så himla lustigt att min långa blonda väninnan kallades för ett killnamn... Jävla fina pappa.

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Caro Wikbro Carlén

jag arbetar som sexualupplysare och har huvudfokus hivprevention och säkrare sex. förutom det gillar jag att läsa, feminism, hångla med min donna, mina queens, New York, att äta, vettiga serier, genus, att resa och att diskutera. och det är ungefär det jag bloggar om.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela