sexualupplysare och bokälskare

kärlek på annan ort.

Publicerad 2012-01-18 22:43:21 i njuta,

Vilken dag, är helt slutpumpad efter allt adrenalin, skratt, kärlek och pepp - två av mina finingar kommer snart lämna landet för att plugga på annan ort. Madde åker i morgon och Isabella på tisdag. Visst är det en bitterljuv känsla? Samtidigt som en aspeppad för deras skull, så vet en ju att saknaden kommer infinna sig i hjärtat så fort planet lyft från Arlanda.
- men jag har redan bokat in resa till dom båda! Frankrike blir en förstagångare och Brighton/London blir ett kärt återbesök.


- vi ägnade timmar på älskade Café 60! Hur många timmar har vi inte fikat bort där i våra dagar? Stammishaket nummer två (näst efter Burger King på plattan...) under våra gymnasieår.


- Karim och älskade Isabella, detta är veckans bästa bild.

- och hon hade reserverat bord på Hermans. Så min fråga är nu -  är tofu kolhydrater?

- och vi klunkade flytande vitalitet.


ps. kvällens bästa? Isabella har några månader nästa höst, så gissa vem som ÄNTLIGEN SKAFFAT SIG EN RESPARTNER!!! JAG SKA TILL SYDAMERIKA!!

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Caro Wikbro Carlén

jag arbetar som sexualupplysare och har huvudfokus hivprevention och säkrare sex. förutom det gillar jag att läsa, feminism, hångla med min donna, mina queens, New York, att äta, vettiga serier, genus, att resa och att diskutera. och det är ungefär det jag bloggar om.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela