tanken är fri...

Ett av mina favoritavsnitt i SATC är när Samantha träffar en präst som hon börja fantisera om och onanerar till. Och det är ett ganska spännande ämne - vad en får fantisera om och inte...




Jag är för att en utforskar så mycket som möjligt med hjälp av fantasier och saker som kan inspirera till olika områden som en kanske inte vill eller är redo att utforska live ännu. Det är ett bra sätt att ta reda på om en går igång lite extra på något eller peta bort saker som får en att rysa. Och kanske det bästa av allt - en har rätten att blanda in vilka människor en vill i leken...

Sen kan en ju om en vill kanske berätta om sina fantasier för någon en ligger med eller kanske någon partner, eller hålla allt för sig själv och enbart njuta på egen hand. Eller fantisera under tiden en ligger med någon som kanske inte är så himla rolig... (för några år sen hade jag själv det som tema så fort det vankades ligg. Som att jag behövde ligga men inte just med min sambo men ville ändå ha ut njutningen!)

- och vad som är rätt och fel att fantisera om? Ja det sätter en sina egna gränser för. En del kanske fantiserar loss som fan om att ligga med bästisens pojkvän som en knappt säger hej till live i skolan, en del kanske fantiserar om allt det där som en knappt vågar andas om högt om dagarna, och en del kanske fantiserar om senaste tillskottet på hollywoodscenen. Det är ju ens egna tankar och en själv som bestämmer.



ps. känner du att du mår dåligt av dina fantasier, att du kanske dras till olagliga saker eller enbart fantasier som får dig att må dåligt så försök ta reda på vad det är i fantasierna som mår dåligt. Det finns en skillnad på om det kanske beror på skam (som jag hatar att det ens är förknippat med sex) eller om det är rent olagliga saker. Eller traumatiska upplevelser som en återvänder till. Allt detta går det att få hjälp med. 
0 kommentarer