sexualupplysare och bokälskare

veckans påminnelse,

Publicerad 2012-01-30 21:39:57 i Sex osv.,

Kära älskade Caro, den dag du bestämmer dig för att du tycker att en person är tillräckligt festlig, fantastisk, får dig att skratta högt och bra på att hångla - så att du faktiskt överväger att ha en fast relation.

Då är det strikt åt helvete jävla förbjudet att på årsdagar berätta hela menyn på er lilla firning som statusuppdatering på facebook.
Varför skulle jag vilja veta att ett par som firar ett och halvt år äter halverade coctailtomater som sidesalad?! Varför? Detta var bara en av 10 ingredienser till kvällens firning. Är det jag som är bitter eller visst var den uppdateringen värdelös?"Åh här sitter vi och firar ett år tillsammans med en maträtt bestående av ungsbakad lax, bea, kokt ris, en liten sallad bestående av majs, tomatar, gurka i kuber och till det dricks ekologiskt vin. Sen blir det bullar, chips och öl framför Så ska det låta!". Huvva, kräks lite i munnen. Obs, denna statusuppdatering är påhittad. Men allt för vanligt förekommande...

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Caro Wikbro Carlén

jag arbetar som sexualupplysare och har huvudfokus hivprevention och säkrare sex. förutom det gillar jag att läsa, feminism, hångla med min donna, mina queens, New York, att äta, vettiga serier, genus, att resa och att diskutera. och det är ungefär det jag bloggar om.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela