sexualupplysare och bokälskare

månadens skörd,

Publicerad 2012-06-03 16:00:48 i Sex osv.,

Går igenom månadens skörd med frågor till sexspalten i Veckorevyn - och inser återigen hur jävla smarta och fina läsare jag har. Frågorna är kloka, intressanta, utvecklande och bygger på ett medvetet intresse och en vilja att lära sig något nytt och förbättra en situation eller en känsla hos sig själv.

Sånt gör mig rörd.


För mig finns det inga dumma frågor - det handlar om att utvecklas, skapa nya tankebanor, se möjligheter, reagera över sina egna känslor och åsikter, vara nyfiken, bejaka sin lust och vilja. Samt att våga ta plats, med sig själv. Det handlar om ett medvetet val att vilja veta mer, lära sig mer och vara öppen för ny kunskap, nya synsätt och en öppenhet.Jag vill aldrig sluta lära mig, eller sluta känna lusten efter ny kunskap. Tack fina läsare, ni inspirerar mig.


ps. nästa nummer kommer bli bäst. Det blir bara bättre och bättre.

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Caro Wikbro Carlén

jag arbetar som sexualupplysare och har huvudfokus hivprevention och säkrare sex. förutom det gillar jag att läsa, feminism, hångla med min donna, mina queens, New York, att äta, vettiga serier, genus, att resa och att diskutera. och det är ungefär det jag bloggar om.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela