sexualupplysare och bokälskare

nöjd

Publicerad 2012-06-19 00:09:57 i min vardag,

Tillbringar natten på söder, hör regnet smattra mot fönsterbläcken. Just det ljudet är ett av mina mest älskade ljud, finns nog inget mer harmoniskt? (Kanske andetagen från någon en tycker om som ligger nära och sover tryggt.)

Har ägnat kvällen åt middag, kubb och häng med ps'are och fantastiska Pocketförlaget. Åh, där har vi ett fantastiskt gäng. Har smådrömmar om att en gång jobba med dom.


Och det här med att gå på ens magkänsla och ha frasen "allt sker av en anledning" i bakhuvudet. Känns som att jag mest handlar efter det och hoppas på det bästa. Vi är jämt så rädda för att kliva på tår, såra eller göra saker fel - och så lätt för att tappa bort oss själva, negligera sina egna känslor eller sätta sig själv sist ner på listan.
- Fast ibland handlar det bara om att våga lyssna på vad en själv vill, och vågs handla därefter.

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Caro Wikbro Carlén

jag arbetar som sexualupplysare och har huvudfokus hivprevention och säkrare sex. förutom det gillar jag att läsa, feminism, hångla med min donna, mina queens, New York, att äta, vettiga serier, genus, att resa och att diskutera. och det är ungefär det jag bloggar om.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela