att negga,

Jag hade fått för mig att detta fenomen dött ut? Eller är det bara jag som varit duktig på att ingorera att det fortfarande är folk som tror att detta går hem hos raggobjekt?


Det är den självutnämde raggningsexperten Neil Strauss som skrivit boken The Game som först lärde mig vad detta fenomen är. Utöver det har han även skrivit Jenna Jamessons dagbok och en del sega rockböcker. Och han kan då även ragga...




Att negga: detta görs genom att en går fram till en människa, på en förslagsvis krog och benämner något negativt med personens utseende, men avslutar med att det är helt okej och att du tycker det funkar, typ:

- Jag är egentligen inte så förtjust i stora näsor, men på dig funkar det faktiskt.


Och detta ska alltså locka till sig ragg? Enligt Strauss är detta sätt idiotsäkert och går hem hos brudarna (ja boken är skriven ur ett heteronormativt sätt, så den är till för snubbar som ska ragga på brudar!)


Jag vet inte vad ni känner - men jag hade nog idioten som sa något liknande till mig en könsspark. Nu gillar jag ju överlag inte när snubbar ska kommentera mitt utseende, men detta fenomen går nog lite för långt över min gräns.

Detta är alltså inget jag någonsin kommer rekommendera något att testa. Aldrig någonsin.
0 kommentarer