dagens obehaliga,

Kan vi prata om det faktum att mitt ex ex ringde mig i dag?

Och när jag ifrågasatte vem det var som ringde och ville mig något (fastän jag visste, älskar hitta.se) och när vi sen pratar på telefon så säger personen glatt: "Jaamen juste!! Det är ju du som är Luddes Caro!!"

Då trodde jag att jag skulle kräkas lite i munnen. Jag fick fram något i stil med "Eeh, jag har nog varit det en gång i tiden, men inte nu längre. Eller på flera år. Eh hej!"


Detta kan nog med största säkerhet vara det obehagligaste jag råkat ut för på länge! Luddes Caro? Huvva! Den relationen tillhör en helt annan livstid och min hjärna jobbar på för fullt för att radera ut varenda mm av honom och allt vi hade. Älskar min hjärna.

Jag minns en av gångerna jag blivit dumpad och hur jag tyckte att jag såg den där sortens rutiga skjortor han alltid använde, ni vet de med korta armar i typ olika toner av rött eller olika typer av blått - det var som att jag inte ville tänka på honom, och bara därför skulle varenda jävla snubbe den sommaren bära den skjortan på krogen. Och jag minns hur under en av alla utekvällar det kom fram tre snubbar (iklädda den typen av skjortor!) för att hälsa på mig, för jag var ju "Luddes Caro!", och hur jag med tårfyllda ögon pep fram att det minsann var slut!

Alltså, jag skulle så gärna vilja åka tillbaka och krama om mig själv, skriva små snälla brev och bara försöka kötta in att smärtan går över, hjärtat läker ihop och efter några år kommer jag att se tillbaka på den relationen och skratta åt att jag slösade så mycket tid på den losern. Typ.

Men visst har jag också stunder då det är en liten liten röst inom mig som undrar om jag inte vill ha kvar några fina minnen? Som försöker övertyga om att det fanns guldstunder, eller i alla fall kärlek? Och att allt inte bara var enbart slöseri med tid...
- fast sen kommer jag till sans igen och blir åter påmind om att allt sånt är förstört och jag ser det mer som en löjlig tonårskärlek.


ps. hur det kommer sig att hon hade mitt nummer från början? Jag kan sammanfatta med att säga att vår relation var helt värdelös på så många vis. Men att hon har kvar mitt är bara stört. Riktigt stört. Rensar inte folk kontaktboken med jämna mellanrum?

ps 2. vad det gäller skjortorna är jag fortfarande allergisk. Skulle aldrig i hela mitt liv gå med på att dejta någon i kortärmad skjorta. Knappt ens ta med hem från krogen. Huvva.
0 kommentarer