det går inte över.

"Men asså ett puss-klistermärke behövs ju inte, det är ju bara till pappa!", jag tror jag får fram ett stelt "hehe" men inombord känns det som om någon slängt in en väl gjord molotovcoctail.

Jag kom under dagen fram till att jag måste ha drömt om honom under natten, för jag kunde höra hans röst, hans tonval och hans skratt i bakhuvudet under morgonen. Och jag inser för miljonte gången att jag aldrig kommer sluta sakna honom. Det går inte över. Jag kommer alltid sakna hans skratt när jag drar ett dåligt skämt. Jag kommer alltid sakna att han ringer mig enbart för att han vill att jag ska höra en låt som han vet att jag tycker om när den spelas på radio. Jag kommer alltid alltid alltid sakna honom.

Om 17 dagar har det gått ett halvår sen han dog. Ett halvt jävla år. Ibland känns det som att det hände alldeles nyss, ibland känns det som att det var för ett tag sen och ibland känns det som att det aldrig har hänt. Som att jag på grund av någon anledning inte längre får träffa honom, men att döden tagit honom är inte den första tanken som slår mig. Den kommer efter smärtan och insikten som känns likt käftsmällar.

Det är i stunder som dessa som jag bara vill packa väskan och lämna, vart vet jag inte. Men jag har inget eller ingen som håller mig kvar. Jag vet visserligen inte vad som skulle förändras om jag bytte världsdel, kanske blir det lättare att andas på en solstrand än instängd i ett hus och ett schema som måste följas.


jag vet bara att jag ständigt tänker på honom och hur det kunde ha varit om han hade varit här. Hade han vågat köpa VeckoRevyn själv? Hade vi skottat snö på landet? Hade han lärt mig laga riktig aioli? Hade vi diskuterat hen och håriga armhålor? Hade han ringt mig varje gång han ville att jag skulle höra en låt? Hade mitt liv sett annorlunda ut? Jag vet inte, och jag kommer aldrig få veta. Jag vet bara att det här är en smärta som jag inte önskar någon, och som inte går över. Den bara existerar.
6 kommentarer
LILLA ELIN [DRÖMMEN OM ETT BARN]

Hej där fina du :) Jag har dragit igång två jätte trevliga tävlingar så min fråga till dig är:

Skulle du kunna ta någon minut från din vardag & delta? tack på förhand :) <3

http://lillaelins.blogg.se/2012/march/tavling-valfri-vara.html#comment



http://lillaelins.blogg.se/2012/march/tavling-vinn-vackert-armband.html#comment

caro

öppet svar till "lilla elin"



DU ÄR DUM I HUVUDET!

Sophia

Jättefint älskade <3!!! Pappa är med säkerhet jättestolt över dig!!! Som vi andra är, såklart!

Han skulle säga "Det är bra lilla gumman. När ska du bli författare då? Eller blir du journalist?"

<3

Förresten skulle han säga att han ville äta lunch med dig, kl 11. Bara om du skulle råkat glömt tiden efter alla luncher.. :)

Moa

Moa

Hon är helt uppenbart helt slut i huvudet, svar ja. (!!!!!!!)

Moa

Och nu vad jag hade tänkt att skriva:

Hjärtat <3 Ord känns bara överflödiga när sånt här hänt. Vet bara att när du behöver någon som torkar tårar och kramas, eller någon som får dig att tänka på annat (du behöver inte ens tänka själv jag kan proppa dig med så många ord så att du omöjligt kan tänka på annat än det jag säger), eller någon som du kan berätta om din pappa för om det känns bättre att prata om honom, så är jag din anytime. Kram och puss.