luften är fri,

Hörrni, en av anledningarna till att jag har öppna kommentarer här på bloggen är för att ni ska kunna vara med. Jag bjuder in er till att snacka, hänga, ha åsikter, käfta, ställa frågor om sex, kärlek, relationer och säkrare sex-info, könisar och allt sånt. Jag gillar att kunna ha det öppet och jag tror på att människor med åsikter ska få yttra dom.



Det jag däremot inte tror på är kränkande beteende. Ingen har mer rätt än den andra att klanka på någon annans åsikter, sänka, nedvärdera eller yttra något sådant. Rasistiska tankar, homofobiska åsikter hör inte hemma här.
- jag vet själv att jag är bra på att käfta med folk som har andra (läs blåa) åsikter än mig, och det finns dom som kan ta det och kan diskutera vidare. För vi tycker olika, och vi är olika. Men mitt kommentatorsfält är inget område för nedvärderingar.

Så, jag vill fortsätta ha det öppet - men inga fler personliga påhopp! Vi tycker olika. Nu går vi vidare, skriver intressanta saker bland kommentarerna, ställer frågor och lär oss av varandra. Tack på förhand.




ps. och för er som skriver saker direkt till mig såsom hot, personliga angrepp, sexuella anspelningar och dylikt - er polisanmäler jag ju såklart.
0 kommentarer