macho i simbassängen?

Ni vet den där bloggen Macho i kollektivtrafiken, som jag visserligen tycker är vass och ganska fyndig, även om jag även tycker att det är rätt att käfta när folk utan anledning tar för mycket plats i kollektivtrafiken. Sen om personen vill skylla på pungsvett, trånga byxor eller för mycket packning spelar ingen roll - käfta och få en plats!
- mitt egna mål är att käfta så pass mycket att jag får med ordet "vaginasvett", det kommer bli fantastiskt.

Nu under simningen upptäckte vi ett nytt fenomen som vi kort och gott kan kalla macho i simbassängen. Det är alltså en person som utan att bry sig om sina medsimmare paddlar på och har den där taktiken att det ska skvätta så mycket som möjligt på alla andra. Utan att ens bry sig. Det går att simma effektivt utan att stänka alla i ögonen! Jag lovar.

Det enda dumma är ju att dem som simmar sådär skvättigt ofta simmar fort också, så det går liksom inte att få kontakt med dem. Får lista ut en plan till detta.
2 kommentarer
Per

Har du varit med i Svenska Kyrkans Unga?

Caro

Hej Per!



Nej, det skulle jag inte påstå. Jag har visserligen konfirmerat mig, men det gjorde jag för att jag ville ge gud en chans samt ta reda på varför Jesus inte gillar bögar. Och jag skrev brev efter brev till mina präster, men jag fick aldrig svar...



Så till sist gick jag enbart dit för mackornas skull. Vi inledde alltid mötet med fika nämligen.



Så nej, jag har liksom ingen direkt bra bild av kyrkan efter det. Men om människor blir lyckliga av det och tycker om det samt får uttryck för sin religion - kör på!



Varför undrar du? :)