Sluta hetsa om tvåhetsnormen!

Planen var att somna framför SATC men jag fastnade i en twitterdiskussion som Kvällsöppet hade. Det är skrämmande när en inser vad våra högt uppsatta politiker har för ställningstaganden, grundtankar, visioner och värderingar när det gäller hur vuxna människor ska leva sina liv!

Både Moderaternas och Kristdemokraternas företrädare malde på om tvåsamheten som det enda rätta! Det ska vara så för barnen. Det är så vi människor är skapta. Vi blir sjuka om vi avviker från detta. Det är så det ska vara. Det ät detta som vårat samhälle bygger på. Osv.

- det gick så långt att Anton Abele jämförde en som inte lever i giftermål och då är en avvikare, att den personen satt hemma på en stol i sin ensamhet...

Jag är absolut inte för censur, men de blåa kanske ska tänka steget längre nästa gång de ska vara en blå med i Kvällsöppet...

Kan knappt vänta till nästa avsnitt! Diskussionerna på twitter är helt galna.

2 kommentarer
Ylva

Jag tycker det är så urbota dumt och stenålders att man med den fetaste skygglappsmentaliteten låter sig förblindas av normer - fortfarande 2012!



Det är bland annat därför jag är så glad att en vettig och medmänsklig person som du, Caro, får möjlighet att leda ungdomar rätt i denna taggtrådsdjungel som stavas livet!



Heja!

Caro

Jag kan inte heller förstå det? Det är för mig helt jävla obegripligt!! Och det som skrämmer mig mest är att det är personer med makt och har höga positioner som har fritt fram med sina åsikter. Helt galet!



Men åh!! Hur fin kan du vara?! <3 blir helt rörd och rosig!! Jag gör mitt allra bästa :) tack!