sexualupplysare och bokälskare

det krockar ju!

Publicerad 2012-05-10 16:44:15 i Sex osv.,

Häromdagen var det en kund inne, på kavajen satt en prydlig Vänsterpartietbrosch - och hen frågar efter The Game?+= vad i helvete?!


Håll med om att det krockar hos er också!! Oavsett ens egna politiska färg, visst har en någonstans fördomar inom sig som säger att en person som sympatiserar så pass mycket med ett rött parti att en känner sig manad att bära en brosch synligt för hela världen - att även samma person skulle vara intresserad av att läsa The Game?


Det krockar!


ps. det hade varit okej om personen förklarat att det var till ett skolarbete och att hen skulle såga boken längs bokstäverna. Då hade det varit okej. Men inte annars. Personligen anser jag att ingen skulle läsa boken.

Kommentarer

Postat av: Emma Estevez

Publicerad 2012-05-10 21:25:29

Förvånar mig inte ett dugg. Vänsterpartister är människor som predikar om fred och jämlikhet bärandes röda Lenin-flaggor. Oh the irony!

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Caro Wikbro Carlén

jag arbetar som sexualupplysare och har huvudfokus hivprevention och säkrare sex. förutom det gillar jag att läsa, feminism, hångla med min donna, mina queens, New York, att äta, vettiga serier, genus, att resa och att diskutera. och det är ungefär det jag bloggar om.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela