sexualupplysare och bokälskare

två snabba med gud,

Publicerad 2012-05-04 08:58:45 i åsikter,

  1. när jag är gravid, då vill jag inte att min partner kläcker ur sig något i stil med "du älskling, är det lugnt med dig om jag tar ut föräldraledigt under VM/EM?" och sen kuttrar om hur jävla jämställda vi är.
  2. personen får inte heller vilja ha rosa/blåa kläder till ungen. (sitter och tittar på en bloggannons nu med titeln "Flickgarderob" och det ser ut som någon kräkts sockervadd...)

Ja, jag vet att det är så rent statistiskt sätt att män i allra högsta grad tar ut sin (lilla lilla) del av föräldraledigheten lämpligt nog under sportevenemang som VM/EM och jag vill inte ha det så. Och jag vill inte heller klä mitt barn i ett kön. Det kommer samhället vara så jävla duktiga på ändå, jag behöver inte bygga på detta. Tack på förhand.

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Caro Wikbro Carlén

jag arbetar som sexualupplysare och har huvudfokus hivprevention och säkrare sex. förutom det gillar jag att läsa, feminism, hångla med min donna, mina queens, New York, att äta, vettiga serier, genus, att resa och att diskutera. och det är ungefär det jag bloggar om.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela