ens egna begräsningar

Ni vet när en råkat få för sig att en inte kan något, och sen håller en fast vid det. Min bov i dramat är engelska. 
 
Har haft magknip hela morgonen för att jag måste läsa en engelsk rapport till tentan, skjutit på det och hade till sist samlat ihop tillräckligt med mod för att våga öppna dokumentet. Hade två olika lexikonsidor redo. Började läsa, och förstod allt. 
 
Hehe...
 
 
Allt detta för att min engelskalärare i ettan på gymnasiet förklarade för mig att jag inte var den stjärnan hen hade förutspått, utan mer sådär halvbra. Att jag sitter här nu sisådär sju år senare med magknip är ju inte så jävla kul. Nästa gång jag stöter på henom ska hen få höra ett och annat. 
 
Och det är återigen nu jag blir påmind om hur enkelt det är att en begränsar sig själv. Bestämmer sig för att något är på ett visst sätt och sen förutsätter att det för alltid kommer vara så. Såklart jag kan engelska!! Måste bara förstå att den där lärarens dumma kommentar inte ska få hindra mig. Peppar med ett litet självporträtt :)))
 
 
ps. läser förövrigt en vetenskaplig artikel om hur homosexuella och bisexuella kvinnors rätt till sexuell hälsa blir negligerad, bortglömd och icke-existerande i England. Lika skrämmande som intressant.