sexualupplysare och bokälskare

grönt

Publicerad 2012-11-08 10:41:13 i min vardag,

 
Läste om mitt senaste inlägg, och jag stavade som att jag vore väldigt full. Det var jag inte, men vaknade upp med huvudvärken från helvetet. Kroppen och hjärnan kanske förväntade sig en firningsfylla utan dess like för att tentorna var klara. Dock somnade jag ytterst nykter 23.05. Firningen sker på fredag i form av Ernst närvaro, plankstek, glassdrinkar och dans. 
 
Dagens gröna tema: min tatueringskräm, ska smörja in tatueringen 3-4 gr om dagen i två veckor. Sitter och tittar på den och blir alldeles varm. Den är så töntigt rolig och kärleksfull i ett. 
Mojito Madness som jag fått i någon goodiebag. Funkar sådär, främst för att jag lider av "feta naglar"...
Underst i högen ligger mitt plugg från Kalmar. Varje kurs har varsin färg och Kalmar är grön.
 
Idag börjar delkurs nummer två: sexologi och samlevnadsosykologiska perspektiv. Under de kommande 7,5 veckorna kommer vi bla ta upp: sexuell utveckling i ett livsloppsperspektiv, affektteorier, relationspsykologi, normalitetsbegreppet och olika sexualiteter. 
- så jävla pepp!

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Caro Wikbro Carlén

jag arbetar som sexualupplysare och har huvudfokus hivprevention och säkrare sex. förutom det gillar jag att läsa, feminism, hångla med min donna, mina queens, New York, att äta, vettiga serier, genus, att resa och att diskutera. och det är ungefär det jag bloggar om.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela