sexualupplysare och bokälskare

veckans planer

Publicerad 2012-11-19 16:50:29 i Sex osv.,

Lämna tillbaka böcker på biblan, gå på gruppintervju för att bli skolinformatör för RFSU, lunch med Fredrik, fika med Fridah, läsa ut två böcker, luncha med syrran, lösa en grej med Bonniers, packa, träffa Isabella - semester. 
 
Denna vecka är en dröm. Har ignorerat mina "läxor" och tar det nästa vecka. Kände mig som en femåring när det beslutet fattades, men när lärarna är för snälla och i mina ögon kassa, så tappar jag pluggnistan. 
 
Apropå min fika med Fridah, så blir blir ofta påmind om hur bra människor jag har i min omgivning, och hur jag kopplade till det i podcasten i fredags - jag är så förbannat jävla trött på folk som rackar ner på varandra. Är det pga avund? Rädd för att framstå som dålig om någon annan är bättre? Kass självkänsla? 
- jag vet inte, men jag lovade mig själv att aldrig någonsin se människor som hot, utan glädjes åt deras kunskaper och lära mig. Som med Fridah. Lovely Fridah. Hon är några år yngre än jag, och skriver för Metro!! Bland annat. Det är så jävla fantastiskt, och jag fattar att folk är avundsjuka. Men jag vill hellre se hennes enorma kompetens, beundra hennes kunskap och förmåga att skriva bra texter. Det är fint, och så jävla ballt hur långt hon kommit. Peppen över att klämma in en fika med henne är fan enorm. 
 
 

Kommentarer

Postat av: Fridah

Publicerad 2012-11-21 19:33:24

Amen du är väl helt FANTASTISK du, Caro! Vi kommer ju ta över hela medievärlden en vacker dag och då kan det ju vara lite skönt att se varandras awesomeness redan nu.

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Caro Wikbro Carlén

jag arbetar som sexualupplysare och har huvudfokus hivprevention och säkrare sex. förutom det gillar jag att läsa, feminism, hångla med min donna, mina queens, New York, att äta, vettiga serier, genus, att resa och att diskutera. och det är ungefär det jag bloggar om.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela