denna helg

Jag kommer på mig själv med att sluddra pga sömnbrist. Jag är ju för i helvete student nu för tiden - jag är inte van vid långa pass och dubbla jobbpass på samma dag. Men denna helg blev det dubblet jobb, plugg, häng, lite lite lite sömn, syskonhäng och middag med fina Isabella och Karim. Minns inte ens sist jag var hemma? 
 
Lördag: jobba på Pocket Shop, inhandla i ren panik vita strumpeband, större trosor/shorts, äta, helst sova lite - och sen ikväll är det jag som är boss i garderoben på Erotikmässan! 
 
Det är när jag är där som jag saknar mitt gamla jobb. Garderobsjobb är så jävla kul. Jag hänger med fantastiskt gäng, skrattar konstant, vakterna är visserligen flörtiga men härliga. Och stämningen, det finns inget bättre. Det går inte att förklara, men för er som är på jakt efter jobb - hitta ett garderobsjobb. 
 
Kom dit! Det är kul, stämningen är bra och det finns en jäkla massa kul att inhandla, klämma, lukta och testa. Gå loss bland kläderna eller hänga med tjejerna som säljer dildos. Fantastiska människor. Eller varför inte göra en spontan tatuering? Har sett ungefär 7 st under denna helg... Eller häng med oss i garderoben, vi är roligast. 
0 kommentarer