sexualupplysare och bokälskare

medan gwyneth sjunger

Publicerad 2012-10-21 09:55:13 i min vardag,

Vad heter du? 
Carolina Ebba Rebecka Wikbro Carlén

Har du några piercingar? Elva hål i öronen och en piercing i bröstvårtan. Ville följa mina idoler som liten och pierca mig lite här och där i ansiktet, är idag nöjd med att mina föräldrar hotade med döden om jag gick emot deras gemensamma regel. 

Vill du ha några fler piercingar? 14åringen inom mig kommer alltid vilja ha i underläppen, men 23åringen betackar sig.

Är du vän med någon nu som du egentligen vill bryta kontakten med? Nej. Jag har svårt med den typen av relationer. Visst att vänskap kan gå till bekantskap och växla mellan åren. Men ha kvar folk som jag egentligen inte vill känna längre känns onödigt. 

Har du snackat skit bakom ryggen på en vän? Ja. Som yngre tillhörde det standard och det gick knappt en rast utan att det skedde. Idag sker det sällan. Jag tar hellre saker direkt, via mail. Hehe. 

Har någon i din familj gjort något riktigt kriminellt? Skulle väl vara att skjuta ett djur utan att registrera det? Kört för fort med bilen/skotern? Droger och mord? Nja, sånt sysslar vi inte med. 

Vem i din klass umgås du helst med hemma? Jag går träffar mina klasser så sällan, men jag har hunnit bli vän med några som jag hoppas kunna hänga med lite då och då. Från förr har jag kvar Liga 126 och HT + Ellen. Bara guldkornen från bägge klasser. Och Moa från genus! 

Har du snott en väns pojk/flickvän? Ja. Eller kurskamrats snarare. 

Hade du kunnat göra det? Inget jag planerar att upprepa. 

Vem av dina vänner litar du mest på? Alla. Skulle inte kunna vara vän med någon jag inte litade på. Kanske ytligt bekant, men inte nära vän. 

Är dina föräldrar skilda? Yes, för ca miljoner år sen. 

Väljer du dina vänner framför din pojk/flickvän? Jag vill aldrig bli en sån som tar partnern före vänner pga det är sämt. Har gjort det en gång och det kommer inte hända igen. Jag tror inte på att värdera relationer på det sättet att någon måste vara allra närmast. Mina vänner har gigantisk plats och en kärlek skulle nog inte rucka på det. 

Trivs du i din klass? Ja, dom gånger jag hinner träffa dom är det stimulerande för hjärnan. 

Vem är bäst, mamma eller pappa? Båda är bäst.

Vad är ditt favoritband? Spice Girls. Utan tvekan. Kommer betala störd summa när dom drar ut på sin återföreningsturne sen. 

Vem är din favoritartist? Håkan Hellström.

Vilken är den senaste låten som fastnat i ditt huvud? If you wanna be happy for the rest of your life. Fantastisk.

Hur många har du haft sex med? Hahaha, det krävs minst tre tequilashots för att jag ska säga den summan. Fler än en och färre än 100. 

Hur gammal var du när du blev av med oskulden? Hatar den formuleringen, det finns ingen skuld när det kommer till sex. Och jag har inte blivit av med något, det är ingen vante som tappats bort. Får rysningar av denna fråga. 

Har du tagit någons oskuld? Skuld hit och skuld dit. Klarar inte av denna fråga heller. Men jag skulle tippa på ett nej.

Favoritfärg? Röd, på alla sätt och vis.

Favoritmat? Fiskgryta med hemmagjord aioli. Oslagbart. 

Bästa vän? Jag har en drös med bästa vänner, är så jävla duktig på att hitta dom bästa, eller om dom hittat mig? Hur som, dom är bäst. 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Caro Wikbro Carlén

jag arbetar som sexualupplysare och har huvudfokus hivprevention och säkrare sex. förutom det gillar jag att läsa, feminism, hångla med min donna, mina queens, New York, att äta, vettiga serier, genus, att resa och att diskutera. och det är ungefär det jag bloggar om.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela