sexualupplysare och bokälskare

personalfesten

Publicerad 2012-10-19 10:49:36 i party-larty,

Jag är så glad att jag hann smita hem innan snacket om efterfester drog igång. Grupptryck måste ju vara som värst på fyllan? Det blev en kväll fylld med väldigt mycket drinkbiljetter, dans, fantastisk mat och häng med roligt folk.
 
Jag hade Mathias Engdahl som bordsherre och vi pratade mycket om Bonniers makt över media-sverige, Pocket Shops framtid och hur viktigt det är de små oberoende bokförlagen finns kvar och får plats. Riktigt intressant samtal, och det var kul att få svar på funderingar och åsikter direkt - istället för att läsa någon intervju eller dylikt.
 
Här har vi den fantastiska goodiebagen - jag lyckades skramla ihop tre pers till en bokcirkel inatt, så vi ska börja med Henemark på studs. Nu måste jag se någon form av julkalender och komma till liv. Hej!
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Caro Wikbro Carlén

jag arbetar som sexualupplysare och har huvudfokus hivprevention och säkrare sex. förutom det gillar jag att läsa, feminism, hångla med min donna, mina queens, New York, att äta, vettiga serier, genus, att resa och att diskutera. och det är ungefär det jag bloggar om.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela