sexualupplysare och bokälskare

ship to gaza

Publicerad 2012-10-20 14:08:25 i åsikter,

Läser på DN´s hemsida att skeppet Estelle har israeliska militärer ombord, som klev ombord på internationellt vatten. Dom har rätt att göra det för att gå igenom lasten och undersöka. Skeppet skulle ha anlänt Gaza nu i eftermiddag med olika varor till befolkningen vid Gazaremsan. 
 
Får allt bekräftat på facebook då jag känner två som är ombord på skeppet. 
 
 
När en känner folk som faktiskt är med och kämpar för denna fantastiska sak, så blir det både extra intensivt och lite utomkroppskänsla då en inte vet vad militärerna kan ta sig till. Förra gången år 2010 var det 9 som dog. 
 
 
Jag bara hoppas att skeppet får segla i hamn, lämna ifrån sig varorna, återvända hemåt i säkerhet - och att vi kommer ett steg närmre ett fritt Gaza. Det arbete som dom gör är fantastiskt och beundransvärt. Skulle jag vara mer påläst och kunnig inom ämnet skulle jag inte tveka en sekund att segla med. 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Caro Wikbro Carlén

jag arbetar som sexualupplysare och har huvudfokus hivprevention och säkrare sex. förutom det gillar jag att läsa, feminism, hångla med min donna, mina queens, New York, att äta, vettiga serier, genus, att resa och att diskutera. och det är ungefär det jag bloggar om.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela