sexualupplysare och bokälskare

tre bra saker som skett idag

Publicerad 2012-10-31 20:55:41 i min vardag,

1. Jag fick tillbaka en tur-krona i växel. Alltså, var det något pappa kunde så var det att samla på mynt, och han lärde mig "fakta" om mynt så fort tillfället gavs. En sak har fastnat för all framtid: till millenieskiftet skulle Kungen pryda ännu ett mynt, första tryckningen blev klar men hovet tyckte att Kungen såg alldeles för gammal ut. Hårfästet var för tunt och rynkorna för många... Sagt och gjort - de drog tillbaka hela upplagan. Förutom 300 som slank ut till verkligheten. 14 utav dom ligger hemma hos mig! HA! Och idag fick jag ännu ett till min samling :))))
 
 
2. Jag tackade nej till jobb idag. Kan låta som ett jävla lyxproblem, men för mig handlar problemet snarare om att jag gärna vill vara snäll, alltid ställa upp och helst jobba dygnet runt osv. Jag gillar känslan av att andra uppskattar mig och att folk tycker att jag är duktig... Jag är med andra ord världens bästa människa att anstalla pga vill alltid jobba. Men inte denna höst, jag övar på att "ta det lugnt" och ska därmed vara HELT LEDIG i två dagar. Ångesten dansar tango med glädjen över att jag lyckats tacka nej. 
 
3. Kylan har slagit till på riktigt och jag kan bära tjyvmässan inne som ute dygnet runt. Dock är jag så blek? Försöker intala mig att alla andra också är det... Samtidigt som jag googlar på resor till solen. Blir jag klar med tentorna i tid så far jag nog någonstans. 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Caro Wikbro Carlén

jag arbetar som sexualupplysare och har huvudfokus hivprevention och säkrare sex. förutom det gillar jag att läsa, feminism, hångla med min donna, mina queens, New York, att äta, vettiga serier, genus, att resa och att diskutera. och det är ungefär det jag bloggar om.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela