sexualupplysare och bokälskare

vi är alla objekt

Publicerad 2012-10-27 16:52:55 i Sex osv.,

Sminket sitter, jag använder hårspray för första gången på år och stayupsen sitter uppe tack vare svarta (!!) strumpebandshållare. Fick ett mindre utbrott på hm som inte har ett enda par vita strumpebandshållare? HM i skanstull är sämt... 
 
Det blir kväll nummer två som jag kommer gå klädd som "sexig sjuksköterska" och jag kan inte låta bli att göra det till ett experiment. 
 
 
För så här är det ju: vi är alla objekt. Oavsett vad vi gör eller ser ut så blir vi granskade i sömmarna, objektifierade, och jämförda med skeva och störda normer. Påfallande ofta kvinnor som även blir sexualiserade på ett dussin olika sätt påfallande ofta av män...
 
Gårdagen och denna kväll är jag med i leken utklädd till det normen klassar som "sexig sjuksköterska". Brösten är uppuschade, håret är fluffigt, röda läppar, vita knästrumpor, askort kjol - mycket av det som hamnar innanför normen för vad som klassas som "kvinnligt" och "sexigt" osv. 
 
Rapport kommer. 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Caro Wikbro Carlén

jag arbetar som sexualupplysare och har huvudfokus hivprevention och säkrare sex. förutom det gillar jag att läsa, feminism, hångla med min donna, mina queens, New York, att äta, vettiga serier, genus, att resa och att diskutera. och det är ungefär det jag bloggar om.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela