om att kräkas fjärilar

Biljetterna för resan är klara, jag har sovplats för resten av veckan på okänd ort och väskan är packad. Jag har bestämt kläder för bägge skoldagar, ända in på underkläderna... Samt vässat pennorna, packat ner all litteratur och bägge blocken. Jag har scheman, läst tre av fyra böcker och vet på ett ungefär vart skolorna ligger i förhållande till järnvägsstationerna. 
 
 
Men jag är så jävla nervös. 
 
 
Och jag som älskar listor har givetvis tänkt ut en liten nervositetslista:
 
1) hitta till skolorna. jag försöker intala mig själv att folk i bägge städerna/byarna är snälla och äääälskar att hjälpa korkade nollåttor. helst små tanter som inte har bättre för sig, och hur de leder mig till skolan. 
 
2) inte hitta någon att hänga med. första dagen på skolan, går det att ha högre puls än inför detta? och jag ska ha två sådana dagar på en vecka?! moses, gud, heliga birigitta och tibitanmunkar - snälla gör så att jag hittar någon snäll att hänga med!
 
3) att jag är yngst. inte nog med att jag ser ut som en sjuttonåring - jag vill inte vara yngst. eller jag vill inte hamna med idioter som tror att intelligens och kunskap sitter i åldern. det finns få saker som gör mig så irriterad som vuxna människor som nonchalerar pga ålder. 
 
4) att kunskapsnivån är ojämn och jag råkar ha lägst. nu tror jag visserligen inte det då jag redan har läst/äger mer än halva litteraturen. men skräcken är att åter igen hamna i en klass med bara läkarstudenter. eller bara doktorander. eller bara allmänt jävla översmarta människor. 
 
5) att folk antingen inte är seriösa, eller för seriösa. folk som är där för att de typ "tycker det där med sex är skoj" eller folk som säger saker som "jag som flata/jag som queer/jag som feminist/ jag som bla bla" och alltid blänger jättearg på en. och då vill jag ofta skrika tillbaka att jag kanske också är allt det där eller ingenting utav det och att det inte har något med saken att göra.
 
Ungefär så nervös är jag. Ska måla naglarna nu och låtsas som att jag inte alls börjar skolan på tisdag. 
 
#1 - Nadira

Allt kommer gå galant! Det är bra att vara nervös, det tyder på att det är dags att prestera och det är bara nyttigt! Se bara till att sova ordentligt nu :)
Puss <3

#2 - Sophia

Det kan inte gå annat än galant!! Nån att hänga med behöver du nog inte oroa dig för....MEN ditt lokalsinne är ju inte det bästa.. ;) Tur att du har kartor i iPhone. :)
Puss

#3 - caro

tack vad fina ni är! <3 jag tänker att mitt lokalsinne är faktiskt inget jag kan råda över, men det andra kommer och ska gå bra! Heja heja! :))

puss puss! <3

#4 - Sophia

heja heja!!!!