snippgympa!

Detta kan ha varit det bästa radioinslaget jag hört på länge. Såklart personer med fitta ska öva på att knipa och såklart att det ska pratas om det. Det borde ju inte vara en överraskning för någon att har en bebis pressats ut ur slidöppningen så kan musklerna kring och i slidan bli lite uttöjda, trötta, gå sönder och behöva tränas upp. 
 
Knipövningar är viktiga för alla med fitta, kanske snäppet viktigare efter ett en fött barn - men likväl, med eller utan barn ska det knipas. En övar upp bäckenbottenmusklerna, lär känna sin kropp, sin fitta och kan även utveckla sina orgasmkunskaper på detta sätt. 
- på sikt kan det även hjälpa mot inkontinens, dvs en slipper kissa på sig som gammal. 
 
 
Hur gör jag? Du hittar muskeln enklast genom att knipa när du kissar, det är den muskeln som gör att kisset pausar. Hänger du med? Kan du pausa en kissning kan du knipa. 
 
Hur mycket? Det går att variera hur mycket som helst. Prova att knipa kring ett finger, två fingrar, ett ljus, en dildo, en kuk, prova att knip utåt, som att du ska pressa ut något. Variera mellan korta och långsamma knip, inåt och utåt. Känn efter hur det känns i fittan, i magen, i låren, passa på att spänna olika delar av kroppen och känn hur kroppen synkar. 
 
Överkurs: I radioinslaget tipsade dom även om att knipa med ändtarmen, och den spänner du genom att dra ihop tarmen, inte skinkorna, utan själva ändtarmen som att du måste hålla dig från fisa. Snäppet svårare än fittan kan en tycka, men det är bara att öva. 
 
 
 
ps. dock tycker jag att det borde heta fittgympa då jag anser att snippa lämpar sig bättre till små barn. Men men, det är ett fantastiskt intiativ, så då får namnet funka.