sexualupplysare och bokälskare

80 dagar gul - perfekt bokklubbsbok

Publicerad 2013-04-09 20:01:09 i Sex osv., böcker,

Vem gillar inte att diskutera böcker? Jag älskar idéen av bokklubbar, att alla läser en och samma bok, samlas över några liter te och pratar om samma bok. För vi läser ju alla på så olika sätt, läser in speciella saker och blandar in våra egna erfarenheter. 
 
I vintras fick jag hjälpa X-story att skriva några bokklubbsfrågor till första boken i 80 dagar-serien. En fantastisk erotisk historia som finns i 6 delar. De tre första är översatta till svenska redan, och jag håller tummarna för att resten också kommer översättas. 
- och igår när jag träffade Lina från Adlibris berättad hen att det är den bok som sålt allra mest under deras bokklubbstid. Hur kul är inte det? Så jävla peppigt. 
 
Så, är ni på jakt efter en riktigt bra erotisk bok - köp 80 dagar gul. Nu finns den även i pocket, och resten finns än så länge i inbundet. Och vill ni ha bra bokcirkelfrågor, hör av er till mig!
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Caro Wikbro Carlén

jag arbetar som sexualupplysare och har huvudfokus hivprevention och säkrare sex. förutom det gillar jag att läsa, feminism, hångla med min donna, mina queens, New York, att äta, vettiga serier, genus, att resa och att diskutera. och det är ungefär det jag bloggar om.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela