sexualupplysare och bokälskare

girth

Publicerad 2013-04-29 21:44:00 i Sex osv.,

Har hittat mitt bästa engelska ord - Girth
 
Det är fult, lite krångligt att säga och används alltid i humorserier när folk ska prata om kukars grovhet/omkrets. Dom pratar om det i SATC och nyss i Vänner, där pojkarna var upprörda över att "tjejer tycks prata om allt, tom grovhet". 
- så himla kul. Klart folk pratar om det? Det tänker jag tillhör rutinerna en går igenom med sina vänner, oavsett könstillhörighet. Det är väl en typisk detalj en kan dela med sig av?
 
Undrar hur mycket folk brukar dela med sig av sina erfarenheter egentligen? Om jag fick X hundra tusen kronor skulle jag göra en nationell studie gällande detta. Vore så intressant att ta reda på normer kring denna typ av beteende. Vad som anses som lämpligt/icke-lämpligt, ok/ och inte ok. Osv. Och ja, i denna typ av forskning skulle det kanske vara relevant att dela in folk efter könstillhörighet för att ta reda på lite mer om beteende utöver de sexuella praktikerna.
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Caro Wikbro Carlén

jag arbetar som sexualupplysare och har huvudfokus hivprevention och säkrare sex. förutom det gillar jag att läsa, feminism, hångla med min donna, mina queens, New York, att äta, vettiga serier, genus, att resa och att diskutera. och det är ungefär det jag bloggar om.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela