sexualupplysare och bokälskare

kombo sökes!

Publicerad 2013-04-21 13:53:00 i min vardag,

Kombo sökes!

En era går mot sitt slut och jag söker nu en ny kombo. Från och med första juni står ett rum ledigt hemma hos mig i Högdalen. Lägenheten är på 55 kvadrat och består av tre rum och kök. Huset är beläget ca 4 min från tuben och i området bor pensionärer och gulliga barnfamiljer.

 

Det finns garderober i rummet och även utrymme i källarförrådet.

Det är ju en fördel om du är som jag en social individ, men om det inte är så finns det gott om dörrar i hemmet. Du får gärna vara rökfri och jag tolererar inga homofobiska eller rasistiska åsikter.

 

Jag äger ingen tv, så ringer radiotjänsten på så äger vi inget elektroniskt. Hyran är på 3000kr/mån och då ingår internet, el och gas. Det finns tillgång till tvättstuga i närliggande källare.

 

Så letar du efter ett rum att hyra, eller känner någon som ska flytta till stan, flytta ifrån sin partner eller dylikt – hör av dig!

 

Du når mig antingen via mail: fragacar0@hotmail.com eller på nummer 073-6530835

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Caro Wikbro Carlén

jag arbetar som sexualupplysare och har huvudfokus hivprevention och säkrare sex. förutom det gillar jag att läsa, feminism, hångla med min donna, mina queens, New York, att äta, vettiga serier, genus, att resa och att diskutera. och det är ungefär det jag bloggar om.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela