sexualupplysare och bokälskare

sommaren 2013

Publicerad 2013-04-22 19:42:04 i njuta,

Jag vet att jag tenderar att säga det varje år, men denna sommar kommer fan bli magisk. Sommaren 2012 minns jag inget av? Sommaren 2011 minns jag för mycket av.
 
Men denna sommar, kommer bland annat innehålla: London och Harry Potter-land, körkort, totalt 60 hp rikare, förmodligen Putte i Parken, lite sommarkurser, långa lata dagar på landet, hångel och dans, löpning, läsning av alla Sjöwall Wahlöös böcker, bebisen kommer!!, vandring längs Santiago de Compostela, se Håkan live, fira att jag blir bara en liten gnista, samt skriva skriva skriva. Som sagt, magiskt. 
- och jag ska bli brun. 
 
 
ps. och ikväll, alldeles nyss fick jag en kombo som bor juni-aug, därefter flyttar *trumvirvel* JENNIE in!! min andra halva flyttar direkt från Berlin hem till mig. Så jävla peppigt.

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Caro Wikbro Carlén

jag arbetar som sexualupplysare och har huvudfokus hivprevention och säkrare sex. förutom det gillar jag att läsa, feminism, hångla med min donna, mina queens, New York, att äta, vettiga serier, genus, att resa och att diskutera. och det är ungefär det jag bloggar om.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela