sexualupplysare och bokälskare

starstruck!

Publicerad 2013-04-14 21:23:23 i plugg,

Jag fick besked om två överprövningar/tillgodoräkningar i veckan. Den ena gick åt helvete och jag skrek i en kudde. Den andra gick bra. Den som gick bra krävde några möten, men till sist fick jag till det. 
 
Mitt hjärta hoppade över några slag när jag såg vem som signat pappret. Fanny Ambjörnsson är författare till tre böcker som jag förmodligen haft som kurslitteratur minst 10 gr tillsammans. Henoms doktorsavhandling En klass för sig, är magisk. Vad är queer kan jag utantill och Rosa - den farliga färgen har jag bara läst en gång hitills. 
 
Detta innebär att jag bakat ihop min egna a-kurs i genus och får hoppa på b-kursen till hösten. Fast det lutar mer åt Krim II. Kurslitteraturen är magisk och de kommer ta upp både genus och viktimologi. 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Caro Wikbro Carlén

jag arbetar som sexualupplysare och har huvudfokus hivprevention och säkrare sex. förutom det gillar jag att läsa, feminism, hångla med min donna, mina queens, New York, att äta, vettiga serier, genus, att resa och att diskutera. och det är ungefär det jag bloggar om.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela