sexualupplysare och bokälskare

varför vill folk inte ha sommarlov?

Publicerad 2013-04-27 08:12:41 i plugg,

Vi sökte kursen på skoj, främst för att vi alla älskar allt som har med ämnet att göra. Och för att det vore kul att ha 7,5 hp i några böcker som en älskat i över tio år. Alla tre sökte, jag hetsade några till att söka. 
 
Madde gick så långt att hon kallade vår resa till London för "studieresa". Jag instämde glatt. 
 
Fast nu visade det sig att bara Madde kom in! HUR, hur, Hur kan jag ha hamnat på plats 79 till kursen Harry Potter och hans värld?!
 
På en annan kurs är jag plats 329. Det är galet. Vilka är ni som inte vill ha sommarlov? 
 
Så förutsatt att inte folk hoppar av så kommer jag läsa kurserna Astrid Lindgrens författarskap och Ungas kultur i ett digitalt medielandskap. Det är ju också kul. 
 
 
Minuterna innan hade jag och Ernst plankat in på spåren 9-10 för att hitta skylten... Jag hade hjärtklappning och Ernst grät, eller om det var tvärt om. Hur som, detta var vad som bjöds. Utanför själva stationen. Den besvikelsen.

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Caro Wikbro Carlén

jag arbetar som sexualupplysare och har huvudfokus hivprevention och säkrare sex. förutom det gillar jag att läsa, feminism, hångla med min donna, mina queens, New York, att äta, vettiga serier, genus, att resa och att diskutera. och det är ungefär det jag bloggar om.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela